Välkommen till oss på Masens Måleri

Välkommen till oss på Masens Måleri

Vi på Masens Måleri utför uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i framförallt Leksand, Falun och Insjön men vi kan också åta oss uppdrag i stora delar av Dalarnas län.

Utöver att vi utför målning invändning kan vi också erbjuda våra kunder fasadmålning av alla typer av fasadbeklädnader som bland annat trä och puts. Vi kan i samband med en fasadrenovering även utföra snickerimålning som exempelvis fönsterkarmsmålning, dörrkarmar och lister. Vi utför också specialuppdrag som exempelvis målning av möbler, staket eller andra detaljer i hemmet eller i trädgården.


Kontakta Masens Måleri för ett kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. Vi har valt att göra detta för att kunna erbjuda flexibla tjänster utifrån dina behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt kostnadsfria och helt utan några förpliktelser. Använd kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett möte eller för att erhålla mer information om hur vi kan hjälpa er med ert måleriprojekt.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi målare i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. Vi har valt att gör detta för att erbjuda våra tjänster efter dina behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök & offert

Kontakta oss