Välkommen till oss på Målare Leksand

Välkommen till oss på Målare Leksand

Vi på Målare Leksand utför uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i framförallt Leksand, Falun och Insjön men vi kan också åta oss uppdrag i stora delar av Dalarna.

Våra målare har över 39 års yrkeserfarenhet inom branschen och har därmed en stor kunskap inom måleri. Vi åtar oss alla typer av uppdrag, från mindre måleriuppdrag till hela entreprenader för en bostadsrättsförening. Vi har kunskap att kunna utföra designmåleri eller använda oss av gammal hederlig yrkeskunskap i samband med målning av kulturmärkta hus.


Utöver att vi utför målning invändning kan vi också erbjuda våra kunder fasadmålning av alla typer av fasadbeklädnader som bland annat trä och puts. Vi kan i samband med en fasadrenovering även utföra snickerimålning som exempelvis fönsterkarmsmålning, dörrkarmar och lister. Vi utför också specialuppdrag som exempelvis målning av möbler, staket eller andra detaljer i hemmet eller i trädgården.


Målare Leksand använder endast godkänt material som är avsedda för respektive måleriuppdrag. Våra leverantörer använder hållbara metoder och arbetar miljömedvetet i samband med tillverkning av de färger och material vi använder. Det gör att vårt arbete har minimal påverkan på miljön.

Kontakta Målare Leksand för ett kostnadsfritt hembesök & offert

Målare Leksand erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök och offert direkt på plats. Vi har valt att göra detta för att kunna erbjuda flexibla tjänster utifrån dina behov. Våra hembesök och offerter är givetvis helt kostnadsfria och utan några förpliktelser. Använd kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett möte eller för att erhålla mer information om hur vi kan hjälpa er med ert måleriprojekt.


Tjänster på Målare Leksand

Kontakta Målare Leksand för ett kostnadsfritt hembesök & offert

Målare Leksand erbjuder kostnadsfritt hembesök och offert direkt på plats. Vi har valt att gör detta för att erbjuda våra tjänster efter dina behov. Våra hembesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!

Kontakta Målare Leksand för ett kostnadsfritt hembesök & offert

Kontakta oss