Välkommen till oss på Masens Måleri

Välkommen till oss på Masens Måleri

Vi på Masens Måleri utför uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i framförallt Leksand, Falun och Insjön men vi kan också åta oss uppdrag i större delen av Dalarnas län.

Vi på Masens Måleri är erfarna experter på att måla och tapetsera i Leksand och Insjön med omnejd. Utöver att vi utför invändig målning kan vi också erbjuda våra kunder fasadmålning av alla typer av fasadbeklädnader som bland annat trä och puts. Vi kan i samband med en fasadrenovering även utföra snickerimålning på exempelvis fönsterkarmar, dörrkarmar och lister. Vi utför också specialuppdrag som exempelvis målning av möbler, staket eller andra detaljer i hemmet eller i trädgården.


Kontakta Masens Måleri från Leksand för ett kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. Vi har valt att göra detta för att kunna erbjuda flexibla tjänster utifrån dina behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt kostnadsfria och helt utan några förpliktelser. Använd kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett möte eller för att erhålla mer information om hur vi kan hjälpa dig med måleri och tapetsering i Leksand, Insjön och kringliggande orter i Dalarna.


Tjänster på Målare Leksand

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi på Masens Måleri i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. På så sätt skräddarsyr vi våra tjänster efter dina önskemål och behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök & offert

Kontakta oss