Därför är det klokt att ta hjälp med din tapetsering i Leksand

Att tapetsera är ett krävande arbete som kräver ett bra förarbete och en specifik kunskap då man ska montera upp tapeterna. Om du vill få hjälp med din tapetsering i Leksand kan du vända dig till oss som har professionella målare i både Leksand och Insjön.

Är det dags att tapetsera om i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen finns det ett bra utbud av tapeter att välja mellan. Valet av tapeter kommer också att avgöra svårighetsgraden för din tapetsering och även vilket förarbete som krävs innan du sätter upp dina nya tapeter. Om du vill få hjälp med att genomföra din tapetsering i Leksand kan du kontakta oss på Masens Måleri som har mycket skickliga och erfarna målare som kan hjälpa dig att få ett perfekt resultat på din tapetsering.

 

Att utföra en tapetsering i Leksand

När du behöver tapetsera om i din bostad behöver du först bestämma dig för vilka tapeter du ska välja. Det finns papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, konturtapeter och motivtapeter. Tapeter finns som enkelfärgade, med motiv, mönster som behöver anpassas och ett stort antal ytterligare variationer. Vi kan hjälpa dig när du ska välja tapeter så att du får den tapet som passar ditt rum och dina önskemål bäst.

 

Genomföra en tapetsering i Leksand

Innan man kan påbörja tapetseringen behöver man utföra ett grundligt förarbete. I vissa fall kan man behålla den gamla tapeten om man slipar ned skarvar och tapeten sitter säkert på underlaget. I andra fall kan det krävas att den gamla tapeten behöver tas bort först innan man kan sätta upp den nya. Dessutom behöver man utföra en del andra förarbete inför tapetsering som exempelvis spackling, slipning och tvättning. För att få ett bra idealt resultat krävs det att man utför ett högkvalitativt förarbete så att tapeterna inte släpper från underlaget eller det bildas fula luftbubblor.

 

Våra målare kan hjälpa dig med din tapetsering i Leksand med omnejd

Masens Måleri är en målerifirma som åtar sig alla typer av tjänster inom målning och tapetsering. Vi kan hjälpa dig med din tapetsering i Leksand med omnejd, måla om din bostad, måla ditt hus och utföra många andra former av målningsuppdrag. Våra yrkesutbildade målare i Leksand har varit verksamma i branschen under många år vilket borgar för att du får arbetet utfört enligt gällande branschregler och alltid med ett proffsigt resultat.

 

Om du vill få hjälp med din tapetsering i Leksand kan du använda vårt kontaktformulär för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bistå med fri rådgivning, utan några förpliktelser för dig. 

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi på Masens Måleri i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. På så sätt skräddarsyr vi våra tjänster efter dina önskemål och behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!