Målning

Målning

För att få ett bra slutresultat när du ska måla om hemma är det viktigt att du har den kunskap som krävs för att utföra ett grundligt förarbete innan målningen påbörjas. När du har målning som ska utföras invändigt eller utvändigt kan det vara tryggt att anlita ett måleriföretag som har erfarna målare med relevant utbildning och en lång erfarenhet inom målning. Du kan då vara säker på att arbetet utförs korrekt och med rätt material med ett resultat av högsta kvalitet. Om du vill få hjälp med målning i Insjön och Leksand med omnejd kan du kontakta oss på Masens Måleri som är ett seriöst och kompetent företag. Vi utför det mesta inom måleribranschen.

 

Låt våra målare i Leksand hjälpa dig med din målning

Masens Måleri är en målerifirma som har målare i Leksand med över 40 års yrkeserfarenhet. Vi utför alltid vårt arbete med godkänt material som dessutom, i så stor utsträckning som möjligt, är miljövänliga för minimal påverkan på miljön. Vi kan hjälpa dig med bland annat invändig målning, våtrumsmålning, fasadmålning och takmålning. Vi du utföra arbetet med att måla om ditt hus själv kan vi också erbjuda uthyrning av skylift.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi på Masens Måleri i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. På så sätt skräddarsyr vi våra tjänster efter dina önskemål och behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!