Tapetsering

Tapetsering

Att tapetsera om hemma ger ditt hem ett rejält lyft och bidrar även till en ökad trivsel för de boende i hemmet. Det finns massor av olika tapeter att välja mellan beroende på vilket rum du ska tapetsera. Du kan välja mellan olika färger, färgteman, med eller utan motiv och även ett flertal olika material. Det gör att alla kan hitta en tapet som uppfyller deras förväntningar för varje rum i bostaden. Du kan vända dig till oss på Masens måleri som har professionella målare i Leksand som är experter på tapetsering då du vill få hjälp med din tapetsering.

 

Att tapetsera

När du ska tapetsera är det viktigt att arbetet utförs rätt så att du får ett bra resultat. Framför allt handlar det om att göra ett bra grundarbete när du ska tapetsera så skarvar, smuts och håligheter inte tränger igenom den nya tapeten. Våra målare i Leksand är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de alltid utför tapetsering med ett perfekt resultat. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan bidra med inspiration, rådgivning och lämna ett förmånligt prisförslag.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi målare i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. Vi har valt att gör detta för att erbjuda våra tjänster efter dina behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!