Tapetsering

Tapetsering

Att tapetsera om hemma ger ditt hem ett rejält lyft och bidrar även till en ökad trivsel för de boende i hemmet. Det finns massor av olika tapeter att välja mellan beroende på vilket rum du ska tapetsera. Du kan välja mellan olika färger, teman, med/utan motiv och även mellan ett flertal olika material. Det gör att alla kan hitta en tapet som uppfyller deras förväntningar för varje rum i bostaden. Du kan vända dig till oss på Masens måleri som har professionella målare i Leksand som är experter på tapetsering då du vill få hjälp med din tapetsering.

 

Inför tapetseringen

När du ska tapetsera är det viktigt att arbetet utförs rätt så att resultatet blir det bästa möjliga. Framför allt handlar det om att göra ett ordentligt grundarbete när du ska tapetsera. Skarvar, smuts och håligheter ska inte tränga igenom den nya tapeten. Våra målare i Leksand är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de alltid utför tapetsering med ett resultat du kan vara nöjd med. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan bidra med inspiration, rådgivning och lämna ett förmånligt prisförslag när du ska tapetsera i Leksand.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi på Masens Måleri i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. På så sätt skräddarsyr vi våra tjänster efter dina önskemål och behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!