Uthyrning skylift

Uthyrning skylift

Är det dags att måla om huset utvändigt kan det vara svårt att komma åt alla utrymmen på fasaden på ett enkelt sätt, framför allt om det är ett hus med flera våningar. Arbetet underlättas om du har tillgång till en skylift i samband med målningen som gör att du enkelt och säkert kan måla om fasaden. Om du vill hyra en skylift i Leksand för att måla om ditt hus kan du kontakta oss på Masens Måleri som är en målerifirma som bland annat erbjuder uthyrning av skylift.


Vi tillhandahåller med uthyrning av skylift i Leksand för din målning

När du ska måla om huset kan du hyra en skylift hos oss på Masens Måleri i Leksand. Vi har även professionella målare i Leksand med 40 års erfarenhet inom branschen som kan hjälpa dig med din målning så att du får ett perfekt slutresultat. Med en skylift blir arbetet med att måla om huset betydligt lättare samtidigt som du slipper krångla med ställningar runt huset. Dessutom får de som målar om huset en stabil och säker plattform att arbeta på med plats för färghinkar och utrustning.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök & offert

Vi på Masens Måleri i Leksand erbjuder kostnadsfritt platsbesök och offert direkt på plats. På så sätt skräddarsyr vi våra tjänster efter dina önskemål och behov. Våra platsbesök och offerter är givetvis helt utan förpliktelser!